Heeft u een slaapplek?

Het Wereldvrouwenhuis biedt vrouwen tijdelijk opvang. 
In de tijd dat de vrouwen in het huis zijn, zoeken we met hen binnen hun eigen netwerk naar logeeradressen. Dat lukt niet altijd. Daarom zijn we heel blij als er vrouwen en echtparen zijn waar de vrouwen na hun opvangtijd in het Wereldvrouwenhuis enige tijd mogen logeren. 

Hoe gaat dat in zijn werk? Er vindt eerst een gesprek plaats met toekomstige onderdakgevers. We geven in dat gesprek informatie over het Wereldvrouwenhuis, over de vrouwen en wat het betekent om logeeradres te zijn. We maken heldere afspraken met elkaar over hoe en hoe lang onderdak gegeven zal worden. Er wordt altijd gestart met een proefperiode. Dat kan een nacht zijn of een week. Er wordt altijd een einddatum afgesproken. De vrouw blijft officieel wonen in het Wereldvrouwenhuis, dat de eindverantwoordelijkheid houdt. Als er iets niet goed gaat, kan de vrouw meteen opgehaald worden. Meer lezen of meer informatie? 

Meer informatie? 

Wilt u vrijblijvend meer informatie over het bieden van een logeerplek? Vul dan het formulier in. Wij nemen vervolgens contact met u op.