Vacatures voor vrijwilligers

Heb je belangstelling om samen met ons in en voor het Wereldvrouwenhuis te werken? Stuur dan een email naar info@wereldvrouwenhuis.nl. Je kunt ook reageren op een van onze vacatures. De vacatures staan hieronder.

Wij zoeken vrijwilligsters voor de tuin en voor PR/sponsoracties.

Tuinvrouw

Bij het Wereldvrouwenhuis is een vrij grote tuin met gazon, bomen, struiken, kruiden, groenten en bloemen. Ook is er een kleine kas. Nu het voorjaar wordt is het tijd om onkruid te wieden en de moestuin op te zetten en te onderhouden. De tuin wordt verzorgd door enkele  vrijwilligsters. Ze worden daarbij soms geholpen door vrouwen die in het huis wonen.

We zoeken een vrijwilligster met ervaring met tuinonderhoud en moestuin. Heb je groene handen, houd je van in de tuin werken en vind je het leuk om daar anderen bij te betrekken, dan is dit misschien iets voor jou.  Neem contact met ons op als je belangstelling hebt info@wereldvrouwenhuis.nl.

Medewerker PR groep en sponsoracties

Het Wereldvrouwenhuis is een stichting en financieel afhankelijk van giften en donaties. Daarom zijn wij hard op zoek naar enkele vrijwilligers om lokale sponsoracties op te zetten en de naamsbekendheid van het Wereldvrouwenhuis te vergroten. Denk hierbij aan:

* Statiegeldacties bij de supermarkten
* Het verzamelen van lang houdbaar voedsel in de supermarkt door klanten
* Het benaderen van bedrijven/serviceclubs
* Deelnemers sportevenementen laten sponsoren
 
Daarnaast is het ook mogelijk om mee te denken over de publiciteit, website en nieuwbrief. 
 
Ben jij enthousiast geworden? Neem dan contact met ons op via info@wereldvrouwenhuis.nl.
Sponsoractie Supermarkt

Sponsoractie Supermarkt

Benefiet aspergediner

Benefiet aspergediner

T-shirt verkoop door theatergroep

T-shirt verkoop door theatergroep