Word vrijwilligster

logoWil je je aansluiten bij de enthousiaste groep vrijwilligers van het Wereldvrouwenhuis? Graag! In het directe contact met de vrouwen werken we alleen met vrouwelijke vrijwilligers. Mannen zijn welkom om mee te helpen in de tuin, de PR-groep, bij fondsenwerving en collectes.

Er zijn vrouwen nodig voor de individuele begeleiding. Hiervoor zou het fijn zijn als je een maatschappelijk gerichte opleiding of enige ervaring met hulpverlening hebt, maar dit is niet noodzakelijk. Ook bij de andere vrijwilligersgroepen zijn altijd mensen welkom, bijvoorbeeld bij de taalgroep en de creatieve groep. Met meer vrijwilligers kunnen we vaker een groep geven. 

Een bewoonster vertelt: "De creatieve groep is belangrijk voor ons. We kunnen even ophouden met piekeren, omdat we iets gaan maken. Dat is fijn. Anderhalf uur even niet nadenken.

Via het onderstaande formulier kun je contact opnemen met onze coördinator vrijwilligers voor een vrijblijvend gesprek. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en er is ruimte voor vele verschillende talenten. 

Op dit moment zoeken we voor de creatieve les vrouwen die gemiddeld 2 uur in de week tijd hebben voor zes maanden. Heb je belangstelling, vul dan het formulier in of stuur een mailtje naar info@wereldvrouwenhuis.nl

Hoedjes oppimpen tijdens de creatieve les

Hoedjes opleuken tijdens de creatieve les